Nyheter

ElinderSten flyttar!

ElinderSten Sveavägen Flytt

Nu flyttar ElinderSten till nya fina lokaler mitt i pulsen!

Vi flyttar inte långt, faktiskt bara tvärs över gatan, men vi är övertygade om att även en liten förändring i våra rörelsemönster kommer fylla oss med energi och nya idéer.

Vi på ElinderSten uppskattar flexibiliteten som vi vant oss vid de senaste åren, i var och hur vi kan arbeta. De nya arbetssätten har också fått oss att inse hur viktigt kontoret är för oss. Det är vår gemensamma bas där vi möter medarbetare och samarbetspartners. Det är på kontoret vi skapar teamkänsla, identitet och låter oss inspireras av varandra.

Från den nya lokalen på Sveavägen i Stockholm, med fönster i fyra väderstreck, har vi utsikt hela vägen till Sergels Torg, vi skymtar Hötorget bakom Konserthuset och om vi lutar oss ut genom fönstret ser vi, med lite god vilja, nästan ner till Stureplan. Inspirerande miljöer för oss som arbetar med platsutveckling!

ElinderSten Flytt Sveavägen

I samband med flytten passar vi på att uppdatera vårt egna kontorskoncept för att möta våra aktuella behov. I lokalerna, som möjliggör ett flexibelt arbetssätt, har vi själva arbetat med koncept och utformning. Vi sitter inte längre i ett traditionellt öppet landskap, utan i mindre grupperingar där vi lättare kan samarbeta i projekten. Vi har skapat ett flöde längs med fasaden som ger cirkulation och nya vägar till varandra genom lokalen. Vi har fler, både stora och små, rum för möten. Det finns touch down-ytor med härlig utsikt över stadens puls och gott om plats att göra moodboards i materialbiblioteket. Vi har ett stort härligt pentry som möjliggör stora event och framförallt - där vi alla får plats.

Liksom i flera av de kontorsprojekt vi gör med våra samarbetspartners har vi arbetat i workshop-form när vi utformat kontoret. Alla medarbetare har fått vara delaktiga i allt från kulörval till namn på mötesrummen. Vi har arbetat hållbart i de olika delarna av projektet, i allt ifrån hur kontorslokalen är utformad för att vi ska kunna växa i den till vilka material vi valt att arbeta med. Val av tåliga och hållbara ytskikt som kork och linoleum samt mjuka kulörer gör att vi kan trivas i lokalerna länge. Möbler, mattor och textilier är återbrukade från det gamla kontoret, så en van besökare kommer att känna igen sig.

ElinderSten Flytt Sveavägen

Nu är vi redo att fylla lokalerna med liv och rörelse, nya och gamla kontakter och spännande projekt.

Välkommen att besöka oss på Sveavägen 24–26, fyra trappor upp!

ElinderSten Sveavägen Flytten
Elinder StenElinderSten