Nyheter

Ny styrelseordförande på ElinderSten!

Vi välkomnar Christofer Salmén till ElinderSten!

Med syfte att synliggöra beställarens perspektiv och prioriteringar är Christofer sen i slutet av 2022 ElinderStens nya styrelseordförande. Christofer är också professionell coach och kommer att bidra till trygga, starka och kreativa team på ElinderSten.

-          Jag vill arbeta med ”Connecting places to people” som genomsyrar alla ElinderStens projekt. Jag vill vara med och utveckla platser som människor är stolta över, känner för och attraheras av. Som beställare upplevde jag att ElinderSten hade förmågan att kombinera ekonomi med attraktiv arkitektur, och nu vill jag vara del av att utveckla och sprida konceptet till fler platser och beställare.

Christofer har närmare 20 års erfarenhet inom den svenska och europeiska fastighetsmarknaden. Nu senast på Alecta, där han arbetade mellan 2017 och 2021, först som tillgångsförvaltare för Alectas handelsfastigheter och sen som chef för Strategisk portföljanalys. Idag arbetar Christofer med egna investeringar, som professionell styrelseledamot och som VD och grundare till coachingbolaget TrustCoach. Utöver att vara styrelseordförande i ElinderSten sitter Christofer bl.a. i styrelserna för Stadsrum Fastigheter och Ancore Fastigheter.

Elinder Sten