es_hej-kom-och-jobba.png
Lasse+Olsson+Photo-U-763.jpg
 

Vi söker nya medarbetare!


Vi på ElinderSten jobbar med kommersiella verksamheter, platser och lokaler. Vi vill se alla de projekt vi valt att jobba med växa och förädlas i enlighet med platsens förutsättningar och projektets målbild. Vi utgår alltid från verksamhetens drivkraft, bejakar befintliga kvalitéer och sätter formen efter det. Vi på ElinderSten består av ett sammansvetsat team med olika personligheter och styrkor.

 

ERFAREN HANDLÄGGARE/ANSVARIG ARKITEKT


Vi söker en driven och engagerad handläggare med minst 7 års erfarenhet eller ansvarig arkitekt som har god gestaltningsförmåga och som är van vid arbete i ArchiCAD-miljö. Du ska gilla att driva projekt, bidra med konstruktiva idéer, innovativa lösningar och tycka det är roligt att sprida kunskap!

På ElinderSten Arkitekter är vi ambitiösa och dedikerade i vårt arbete och vi jobbar alltid nära våra beställare. Vi anser att projekten blir bättre om man jobbar tillsammans och att alla i de olika leden tar ansvar för slutprodukten. Vi förutsätter att du har stort engagemang för arkitektur, stadsbyggnad, retail och det samhälle vi verkar i. Sökande till tjänsten bör ha erfarenhet av att leda projekt och medarbetare. I din ansökan ber vi dig motivera varför du vill jobba på just ElinderSten Arkitekter.

 

PRAKTIKANT


Vi söker även en nyfiken och utåtriktad praktikant som är intresserad av retail, arkitektur och stadsbyggnad och som gillar att ha många bollar i luften. Att vara praktikant på ElinderSten innebär att få testa på olika delar av arkitektyrket och vara stöd i olika funktioner på kontoret. Ett stort plus är om du är kunnig inom Adobe-paketet (photoshop, InDesign och Illustrator) och har arbetat i ArchiCAD-miljö.

 

Vi tar emot ansökningar per e-post till adressen:


jobb@elindersten.se

+46(0)86628000

Välkommen med din ansökan!