Årets Gasell 2018


Så tacksam och glad över alla fantastiska själar som bidragit till dessa fina utmärkelser! Grattis till oss! — Oscar Sten / Läs mer här.


DI Gasell är ett pris som sedan 2000 årligen delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag. För att utses till Gasell måste företaget uppfylla ett antal uppsatta kriterier. Utöver dessa kriterier gör Dagens Industri även en helhetsbedömning av bolaget och väger in ytterligare parametrar som visar på sund verksamhet. I Gasellundersökningen utgår vi alltid från företagets fyra senaste årsredovisningar.

 

 
Dagens Industri Årets Gasell 2018

Årets superföretagare 2018


Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda till ett av årets superföretag 2018. Här tar Vanna Gunnarsson emot diplomet då Christian Elinder Och Oscar Sten var på Mapic.


För fjortonde året i rad har Bisnode och Veckans Affärer tagit fram listan över årets Superföretag. Totalt 728 företag kvalar in på listan vilket är nytt rekord, igen! Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på den exklusiva listan. Det är endast är en knapp promille av Sveriges företag som uppfyller kraven och kan titulera sig Superföretag 2018.

elinder_02.jpg
 
 

Årets Konsult

Vinnare i kategorin årets bästa konsult i ncsc sweden awards 2017:

"Med sin specialisering mot detaljhandeln har ElinderSten arkitektkontor byggt upp en gedigen kunskapinom sitt område.De har en hög leveransnivå, starkt kundfokus och verksamhet som ständig utgångspunkt,vilket är deras ledord för att skapa en utmanande arkitektur för väl fungerande handel. Några bra exempelpå detta är ombyggnationen av Vällingby city där syftet var att koncentrera kundflödet och skapa en loopför kundvarvet samt Tuna Park där man skapade ett lyckat mattorg med olika miljöer för olika målgrupper"

22554986_732014993654578_8608831141444011808_n.jpg